Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/x137host/hristianstvo.net/daniel/cmsimple/cms.php on line 43
Daniel & Vered-Chen Rozen - За сайта
 

За сайта

Всички материали от тази страница са ни изпратени с любезното съдействие на пастор Даниел Розен от Йерусалим. Някои от статиите са писани от него, а други са от различни източници и автори.

Има трима човека, без които сайтът нямаше да бъде реалност и на които искам специално да благодаря.

Благодаря на моя скъп приятел Илия Панов – за голямото му посветено и любящо сърце. Благодаря на Христо Христов за прекрасния дизайн на сайта и на Мария Валентинова – за превода на статиите от английски. Благодаря ви за желанието, бързината и точността, с които работите за Бога. Обичам ви. Светът е едно по-добро място, защото вие сте част от него.

Благословен да бъде пастор Даниел Розен, семейството му, служението му, града му и страната му! Благословени да са молитвите му, съработниците му навсякъде по света, пътуванията му, взаимоотношенията му! Нека всеки евреин да познае Йешуа Месията! Нека Святата земя да бъде опазена от враговете й днес и винаги! Благословен да е Божият народ и всички, които го благославят! Мир на Ерусалим! Мир на Божия Израел!

Бог да ти даде от росата на небето, и от тлъстината на земята, и изобилие на жито и на вино! Племена да ти слугуват и народи да ти се покланят! Бъди господар на братята си, и да ти се покланят синовете на майка ти! Проклет всеки, който те кълне, и благословен всеки, който те благославя!” (Битие 27:28-29).

Bookmark and Share      

 

 
 

 
 
 
 
Daniel & Vered-Chen Rozen